Menu

Fogyókúra csapda 1.

0 Comments

Bárhol tartasz is a fogyókúrádban, sosem feledkezhetsz el az egyik legfontosabb tényezőről, a lelkedről. Érzelmeid folyamatosan hatással vannak Rád és ha elég okos vagy, mutatják is az utat, merre haladsz, merre haladj, mire vigyázz. Ha akadály közeleg, merre kerüld el.

Ha eljutottál az első sikerekhez, nem vacsiztál és mozogtál is és már érzed a kezeddel, ahogy végigsimítod a hasad, h vmi jó irányban elindult és alakul…

 Na akkor most légy nagyon résen, mert itt jön az első fogyókúra-csapda.

Szeretnéd azonnal látni, h milyen rengeteget fogytál és máris karcsú vagy és ez tényleg felvillanyoz, ami kifejezetten jó és hasznos dolog!

De kérlek, mielött mérlegre állnál és esetleg elkeserednél tisztázd le magaddal, h mikor kezdted a fogyókúrát, mit tettél eddig a fogyásodért. Gondold végig józan paraszti ésszel, egy-két nap alatt mire számíthatsz. Most az a legfontosabb szempont,hogy a mérleg ne mutasson többet, mint a múltkor!

Örülj bátran magadnak, h érzed az eredményeket. Nagyon fontos azonban azt is tudni, h ebben a pillanatban nem az az elvárás veled szemben, h most azonnal kilókkal kevesebbet mutasson a mérleg, hanem pont ez, h jól és egyre jobban érezd magad itt és most!

Hagyd az elvárásokat! Simán és egyszerűen élvezd, h jól érzed magad!

Persze közben mondd is el magadnak, milyen jól vagy. A legjobb, ha részletezed is!

pl: jaj, de jó, hogy este ilyen ügyes voltam és korábban vacsoráztam. Most érzem a hasamon, h laposabb. Milyen remek érzés. Ráadásul jobbat is aludtam. Ez csodálatos! Szuper vagyok! …stb

🙂

…és ez még csak az út eleje 🙂

tovább is van, mondjam még?

Kérd ingyenes hírlevelünket itt:

 

Név:*
E-mail:*Címkék: , , , , , , , , , , ,

1 thought on “Fogyókúra csapda 1.”

  1. Fogyás szerint:

    Én a hűtőmre szoktam ragasztani kis gratuláló cetliket. Nagyon jó rájuk nézni. És a hűtőt sem nyitom ki olyan hamar 🙂

Comments are closed.