Menu

Hogyan mozogjak?

0 Comments

Ahogy az iskolában kellett anno csinálni, az most is pont megfelelő. Kár, h gyermekként nem mondták el nekünk a tanárok (legalábbis az én testnevelőim nem mondták) mit, miért és milyen sorrendben érdemes megtenni bemelegítéskor, erősítéskor vagy lazításkor. Természetesen tisztelet a kivételnek!

Mindenesetre csak felnőttem én is valahogy és összehozott a jó sors egy kiváló gimnasztika tanárral és egy  gyakorlatias jóga tanárral, amikor fitness edzőnek tanultam. Így sok minden a helyére került, amikről ma azt gondolom, minden embernek tudnia kéne a saját testének működéséről. Sőt! Már az általános iskolában meg kellett volna ismernünk az összefüggéseket, mert mindezek fényében állítom: lényegesen kevesebb elhízott ember lenne Magyarországon.

Időnk alig van, nyomás meg hatalmas a vállainkon. Pedig életbevágóan fontos megismernünk és megértenünk saját működésünket. Minél jobban értjük testünk működését és az egyes tápanyagok viselkedését, hatását szervezetünkre, annál tudatosabbak vagyunk táplálkozásunkban, mozgásunkban és akár ivási szokásainkban is, és egyáltalán nincs szükségünk megerőszakolni saját magunkat, amikor normál, egészséges, lehetőleg tetszetős testre vágyunk (teljesen jogosan).

 Mit tehetünk ma?  Ebben segít … a FOGYÓKÚRA GYORSINDÍTÓ!
Csapj le rá most!