Menu

Ma fogytam egy kilót, és Te?

0 Comments
Karcsú és sikeres nők

Ma fogytam egy kilót, és Te? Gyere és láss csodát!

Sokat dolgoztam azon, hogy elfogadjam magam olyannak, amilyen vagyok. Nos, ez túl jól sikerült. Olyannyira, hogy teljesen elült bennem a vágy, hogy karcsúbb legyek. Amivel nem lenne baj, ha a sok ülőmunkától nem kezdtem volna el gömbölyödni.

Így hát újból át kellett gondoljam a hozzáállásomat és a tennivalókat.

Meg mondom őszintén, nem kis erőfeszítésembe és fejtörésbe került, mire rájöttem, mivel is tudnám rávenni magamat arra, hogy jobban érdekeljen a külső megújulás, de úgy érzem végre sikerült.

Mindannyiunkban ott él a vágy, hogy vonzóbbak legyünk, csak néha praktikussági okokból félretesszük. Viszont, mivel ez egy ősi ösztönünk, ha elnyomjuk, sok kárt tehet odabent. (és odakint is).

Tehát fiúk, lányok, hölgyek és urak, kovácsoljunk erőt minden erényünkből és hibáinkból is!!!!

Már csak néhány napig elérhető ezen az áron, ragadd meg Te is és irány a boldogabb élet!

Nyomás utánam!

Itt tudod megrendelni a teljes fogyókúrát:

Ha nem szeretnél lemaradni a fogyókúrádról, kérlek ügyelj az adatok pontos kitöltésére!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

E-mail cím mégegyszer (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

SZÁMLÁZÁSI CÍM:

Város

Irányítószám

Utca, házszám

A további adatokat emailben kapod az Általad megadott címre. Ha néhány percen belül nem érkezik meg, kérlek hívd fel a 70/26-56-120-as számot!

Döntésedhez gratulálok, sok sikert kívánok Neked is!
Üdvözöllek köztünk!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirol szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrol szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Tehát elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted az info@fogyokuramester.hu címre

 

Címkék: , , , , , , ,