Menu

Okos Böjt Karácsony előtt -10 kg

DOBJ LE  10 KILÓT, ami 20-NAK LÁTSZIK!!!

Különleges időszakba lépünk megint.

A karácsony előtti 40 napos böjt időszakába.

Oké, tudjuk, a böjt nem fogyókúra, nem bizony! Hanem sokkal több ennél.

Most mégis arra biztatlak, vegyél részt velem ezen a programon, ahol egyetlen böjti időszakon belül akár többféle böjtben is  kipróbálhatod magad.

A böjt nem csupán nem evés. A böjt nem más, mint szándékos lemondás valamiról egy bizonyos ideig, egy bizonyos nemes cél érdekében.

Ez a nemes cél lehet a szépség, az egészség, a testi és/vagy lelki megtisztulás.

Lehet próbatétel és találkozhatunk saját korlátainkkal is. 

Ha akarunk, megküzdhetünk félelmeinkkel, hibás vagy káros szokásainkkal, legyőzhetjük kishitűségünket és erősíthetjük kitartásunkat.

Ráadásul, ha elegendő súlyfelesleged van, mintegy mellékhatásként ennyi idő alatt kényelmesen le tud olvadni akár 10 felesleges kiló is, főként a hasi, tehát a legveszélyesebb területről.

Mielőtt megrendeled, gondold végig, mit is szeretnél és a tested milyen állapotban van.

Amennyiben betegségben szenvedsz, mindenképp kérd ki orvosod véleményét és akár kontrollt is kérhetsz tőle a folyamat alatt.

Több ezer éve tudjuk már: a bölcsen végzett böjt csodálatos dolog. A rendszeres böjt nagy mértékben hozzájárul a testileg-lelkileg egészséges, minőségi élethez.

Mit tartalmaz a csomagod?

 

Ha döntöttél, szeretettel üdvözöllek köztünk, itt tudod megrendelni Okos Karácsonyi Böjt csomagod és 3 nap áll rendelkezésedre az utaláshoz.

Ha nem szeretnél lemaradni a Karácsonyi Okos Böjtről, kérlek ügyelj az adatok pontos kitöltésére!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

E-mail cím mégegyszer (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

SZÁMLÁZÁSI CÍM:

Név (kötelező)

Város

Irányítószám

Utca, házszám

Van kérdésed? Ide leírhatod

Megrendelem a KARÁCSONYI OKOS BÖJT csomagot, melynek árát: 40.000,- Forintot még a mai napon elutalom (Klikk a gombra!)

A további adatokat emailben kapod az Általad megadott címre. Ha néhány percen belül nem érkezik meg, kérlek FELTÉTLENÜL hívd fel a 70/26-56-120-as számot!

Döntésedhez szívből gratulálok, sok sikert kívánok Neked is!
Üdvözöllek köztünk!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Tehát elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted az info@fogyokuramester.hu címre.